Bistro Linné är det perfekta alternativet för dig som önskar en naturlig, central men också enskild mötesplats med förstklassig service där maten håller hög kvalité och har ett tydligt ursprung.

elle_mat_vin_1920-0003.jpg
 

Ska du anordna ett kundevent, nästkommande personalfest, kick-off eller kanske en produktlansering? Låt oss hjälpa dig!

Abonnera hela restaurangen eller en del av något av våra rum.

Cocktailbaren:
I vår bardel hittar ni stora välvda fönster ut mot Strandvägen och Skeppargatan. Ett tak i guld och en smakfull, avslappnad men ändå elegant bar. Här har ni plats för upp till 30 sittandes middagsgäster samt 10 barplatser. Delen kan även abonneras för stående mingel för upp till 70 personer.

Matsalen:
Vår ljusa luftiga matsal med utsikt mot Nybroviken och Blasieholmen rymmer upp till 40 sittande gäster. Är ni ett större

sällskap går det att använda både matsalen och cocktailbaren som är i anslutning till varandra och önskas ett stående mingel går även det att ordna.

Chambre separé:
För er som önskar sitta mer avskilt kan vi erbjuda vår separé som är placerad i den inre delen av bistron. Här finns plats för 12 sittande matgäster.

Mat och dryck:
För större grupper har vi tre stycken gruppmenyer att välja mellan. Se våra gruppmenyer. Önskas en skräddarsydd meny är det något vi kan bistå med. För grupper över 30 personer erbjuder vi speciellt framtagna dryckespaket.


Nyfiken på att veta mer? vänligen maila info@bistrolinne.com så hjälper vi dig!


Nedan ser du ett axplock av privata tillställningar, after works, champagneprovningar, representationsmiddagar, sommarfester, produktlansering och företagsfrukostar vi anordnat.