Bistro Linné är en svensk bistro som serverar moderna och lyxiga rätter inspirerade av svenska klassiker.

elle_mat_vin_1920-0014.jpg
 

Beläget på Strandvägen i hjärtat av Stockholm med en slående utsikt  Blasieholmen och Nybrovikens lugna vatten hittar du Bistro Linné. Det givna alternativet för dig som vill åt en härlig atmosfär. Vällagad mat, förstklassiga drinkar, trevlig personal och återkommande happenings.


Hos oss kan du avnjuta allt ifrån en vällagad lunch till en fantastisk middag. Underbara cocktails, sprudlande champagne eller en rolig After Work. 

Äntligen är våren här!
Våren innebär inte bara sol, värme och en längtan efter sommaren utan också att vi öppnar upp vår lunch måndag - söndag och därmed också återgår till våra ordinarie öppettider. Välkomna förbi!


3dff1f89c9fb6cf87d76e2607d0ed445 (1).jpg
 

Öppettider:

Måndag - Lördag: 11.30 - 23.00
Söndag: 11.30 - 21.00

 

Kök

ronit-shaked-1335314-unsplash.jpg
 
 

Vi definierar oss som en klassisk bistro men med en svensk modern touch och vårt kök jobbar utifrån att detta ska framgå i allt som serveras hos oss.

Vi har ett stort fokus på säsongsbetonade råvaror av högsta kvalité för att ta fram det bästa ur varje rätt, varje gång samt en service som ska få dig att känna dig som hemma.

Vi hoppas att du trivs och låter dig väl smakas.

 

COCKTAILBAR

lindsay-cotter-465400-unsplash.jpg
 

Här skapar vi lyxiga smaker som sticker ut hakan och väcker nya begär du inte visste att du hade. Blandar cocktails du känner till och sådana du aldrig tidigare varken smakat eller hört talas om.

Signaturdrinkar som överraskar och lockar kväll efter kväll. Med spännande smaker vill vi sätta den perfekta känslan och pulsen för en cocktailbar. Smakfullt, avslappnat och elegant.