Äntligen har vi återigen öppnat upp vår helgfrukost!
Varmt välkomna in lördagar och söndagar från 9.30

Bistro Linné-51-min.jpg
 

Vad är bättre än att starta dagen med en lyxig helgfrukost mitt i hjärtat av Stockholm och dessutom ha en slående utsikt över Blasieholmen och Nybrovikens lugna vatten!?


I vår frukost meny hittar ni allt ifrån lyxiga smörgåsar och nybakat kaffebröd till hälsosammare varianter som yoghurt med färska bär, fruktsallad osv. För den som är riktigt hungrig erbjuder vi ett fantastiskt frukostpaket som vi varmt rekommenderar för den som vill starta helgen på absolut bästa sätt! 

Avvikande öppettider:
Under månaderna april och maj kommer vi på Bistro Linné ha avvikande öppettider. Se våra tillfälliga öppettider nedan.3dff1f89c9fb6cf87d76e2607d0ed445 (1).jpg
 

Öppettider:

Måndag - Fredag: 11.30 - 19.00
Lördag - Söndag: 09.30 - 19.00

 

Kök

ronit-shaked-1335314-unsplash.jpg
 
 

Vi definierar oss som en klassisk bistro men med en svensk modern touch och vårt kök jobbar utifrån att detta ska framgå i allt som serveras hos oss.

Vi har ett stort fokus på säsongsbetonade råvaror av högsta kvalité för att ta fram det bästa ur varje rätt, varje gång samt en service som ska få dig att känna dig som hemma.

Vi hoppas att du trivs och låter dig väl smakas.

 

COCKTAILBAR

lindsay-cotter-465400-unsplash.jpg
 

Här skapar vi lyxiga smaker som sticker ut hakan och väcker nya begär du inte visste att du hade. Blandar cocktails du känner till och sådana du aldrig tidigare varken smakat eller hört talas om.

Signaturdrinkar som överraskar och lockar kväll efter kväll. Med spännande smaker vill vi sätta den perfekta känslan och pulsen för en cocktailbar. Smakfullt, avslappnat och elegant.